Wagemans Coatings

Wagemans Coatings

Wij hebben passie voor verduurzamen EN voor klanten. Wij geloven dat elke samenwerking alleen succesvol kan zijn als dit voor beide partijen een Win-Win situatie is.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit, nemen nooit genoegen met half werk en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk en transparant. Communiceren met U en met respect voor uw tijd, budget en kennisniveau.

Klantbeleving

Tevreden klanten en succesvol samenwerken, daar gaan we voor! Een positieve ervaring begint bij een klantgerichte, persoonlijke en deskundige aanpak. Samen optrekken met u als klant is voor ons belangrijk. Samen maken wij uw dak toekomstbestendig. Innovatie is voor ons een sleutelwoord en duurzaamheid een manier van leven.

Wie wij zijn

Wij geloven in een hoopvolle toekomst voor vele generaties en dagen onszelf en andere uit om te kiezen voor wat juist is in plaats van wat makkelijk is.

Wij zijn een mensgericht bedrijf dat vanuit passie en drive onszelf inzetten om blije en zeer tevreden klanten te maken. Wij doen dit door sterke focus te leggen op de klantreis gecombineerd met duurzame producten.

Wij leveren een uitzonderlijke coating die de levensduur van het dak significant zal verlengen zonder onnodig materiaal te vervangen, brandrisico’s te ondervinden en bovenal het toegankelijk te maken voor alle bedrijven (en huishoudens).

Enkele van onze vakmensen

Tim

Enthousiast, gedreven en oog voor de klant.

Peter

Passie, ontspanning en kwaliteit.

En nog velen meer

Zorg voor de mensen om je heen

Wij geloven in een duurzame wereld waarbij wij niet alleen leven voor onszelf maar dat we aan elkaar gegeven zijn. Wij investeren bewust 10% van onze nettowinst in projecten die betrekking hebben op een duurzame leefwereld.